Furniban er et dansk møbelfirma etableret i 2016. Furniban er en knopskydning af den mere end 25 år gamle produktionsvirksomhed PBN A/S, og den årelange erfaring med gedigent håndværk, ekspertisen i moderne produktionsteknikker, en unik sans for individuelle løsninger og projektstyring, drager vi stor nytte af i vores nyetablerede firma.

Navnet “Furniban” er en simpel sammentrækning af Furniture og Urban. Vores vision er med afsæt i møbler og byrumsinventar at skabe unikke urbane rum – store som små – med et skarpt øje for mangfoldighed. Det gennemgående design er nordisk, og filosofien bag møblerne er simpel: høj kvalitet gennem omhyggelig forarbejdning og gode materialer, gennemsigtige priser og lækkert design.

Furniban beskæftiger 10 ansatte, herunder smede, konstruktører, teknikere, ingeniører og salgspersonale. Der arbejdes indenfor 3 hovedområder: Et basisprogram, der består af designede møbler, hvor enten vores eget team eller udvalgte designere har lavet stregen. Herudover har vi en projektafdeling, der arbejder med specialprojekter, ofte i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere og -arkitekter. Endelig har vi et R&D område, hvor vi arbejder med innovation og udvikling af nye produkter. Det kan være produkter, der dækker et nyt behov eller sammenkobling og indbygning af ny teknologi som en app til mobiltelefoner, RFID eller solcelleteknologi i klassiske møbler.

 

baenkhjoerne2